打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 呢隻game,係邊到做嫁???????

關閉 [複製鏈接]
唔好意思wo~~
我只係當自己係 香港人,無當過自己係低等 中國人

如果問我係咩國家既人,我會答 英國人
因為我有BNO英國護照
朱仔成 發表於 23-7-2009 18:44

小朋友唔好拎住本BNO就以為好巴閉, 好多人好似我咁有BNO, 有特區護照, 有加拿大護照

根本冇咩咁了不起, 如果你冇歷史常識就比心機讀下書, 打機更加唔好拉到去政治,

同埋你個簽名擋都係大陸GAME.....

PS 你食既野好多都係MADE IN CHINA, 英國人就食英國野好啦
回復 支持 反對

我怕你未夠錢移民就己經餓死, 香港有7成食物係中國入口, eg 豬, 牛, 雞, 鴨

3-4成食水係東江水, 到時你真係要做"鬼"佬......
回復 支持 反對

唔好理佢啦, E家好似話拎BNO有居英權, 等佢快D走去做人地既"三等公民" -- 等食, 等疴, 等死,

起馬香港少左果冇常識既細露

唔係佢下果POST同你講:"悟空, 其實我唔係中國人, 唔係香港人, 唔係英國人,

我係挪美星來既超級撒亞人, 我來接你番去架, 悟空"
回復 支持 反對

我都服左你, 本來都唔想理你, 香港係國際舞台上, 係叫"中國香港", 你唔係連奧運都冇睇過呀?

香港可以成為一個國際大都會, 因為本身係一個華洋共處既地方, 唔同膚色, 唔同國藉,

都可以一同生活, 你身為"黃種人"走來歧視中國人?

你問下你D台灣friend, 國民黨孫中山係咩人? 問佢地做咩孫中山個像都拆埋?

問佢地做咩修改歷史, 連國父孫中山都唔認? 好多野唔係你唔認就唔係

你班台灣friend可能會叫你掘埋自己個祖墳掉落海, 咁就冇証據話你係中國人
回復 支持 反對