打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] ✚主角改檔方法及大量檔名分享、附加四聖效果改檔方法✚

法西門- -
我囧左
聽說是外掛打段的(小道消息-,-)
會唔會有木馬呀- -
(我估大家會罵我:怕中木馬就唔好用)
nakuz_459837 發表於 23-1-2010 19:08

正常反應 ^^
確實我都EXPCET好多人會懷疑係木馬
不過我唔寫木馬的 太冇品了..再者我都唔玩巨商了
我只不過一日經過 見你地又討論外掛 順便睇下其他POST
見大家咁辛苦試檔名 就發番以前無野做寫落的程式
都晒左我幾日的 要慢慢研究佢個SPR究竟係點寫 再慢慢搵邊個PAL先岩
PS. 有D圖係色彩錯晒 (好似登入圖果D) 只要換番個正確PAL取代TEST.PAL則可
回復 支持 反對

正常反應 ^^
確實我都EXPCET好多人會懷疑係木馬
不過我唔寫木馬的 太冇品了..再者我都唔玩巨商了
我只不過一日經過 見你地又討論外掛 順便睇下其他POST
見大家咁辛苦試檔名 就發番以前無野做寫落的程式
都晒左我幾 ...
hayhk2006 發表於 23-1-2010 23:50

那本人太抱歉了......誤會了你......
始終10分鐘打段還是令人不太信服- -
回復 支持 反對

那本人太抱歉了......誤會了你......
始終10分鐘打段還是令人不太信服- -
nakuz_459837 發表於 24-1-2010 00:11

不對此再作回應了。一辯辯不盡,隨你地點諗吧~
清者自清 讓一切隨風吧
回復 支持 反對

不對此再作回應了。一辯辯不盡,隨你地點諗吧~
清者自清 讓一切隨風吧
hayhk2006 發表於 24-1-2010 00:20

算啦,案中根本冇人受害
所以我都認為嘈黎係晒氣- -
回復 支持 反對

樓主過謙...好品
雖然唔係原創 但都咁落力做福各位...
十卜
回復 支持 反對

改完人地睇唔睇到?
為何愛我? 發表於 23-1-2010 23:09

改檔係改你自己電腦既設定
得你自己睇到-.-
回復 支持 反對

改了我一個鐘還沒成功過...有人可以幫幫我嗎?
我是台女主 沒一轉
麻布頭巾→馬尾
麻布平服→巫女服
鐵弓→神弓
十萬個謝謝..
回復 支持 反對

姐係搵左出黎果幾個檔都要全部改另一個既幾個檔先改到個樣?
回復 支持 反對

改了我一個鐘還沒成功過...有人可以幫幫我嗎?
我是台女主 沒一轉
麻布頭巾→馬尾
麻布平服→巫女服
鐵弓→神弓
十萬個謝謝..
samxiou 發表於 24-1-2010 06:18

1. WOHETD01 - 台灣女角頭(空裝)
2. WOHEHJ02 - 馬尾辮頭飾

1. WOTRKD50 - 巫女衣裝
2. WOTRJD02 - 麻布平服

1. WOLFKD50 - 巫女衣裝左手
2. WOLFJD02 - 麻布平服左手

1. WORFKD50 - 巫女衣裝右手
2. WORFJD02 - 麻布平服右手

將以上1.檔名COPY去2.既檔名,再將D檔放返入SPR FILE就OK~
回復 支持 反對

1. WOHETD01 - 台灣女角頭(空裝)
2. WOHEHJ02 - 馬尾辮頭飾

1. WOTRKD50 - 巫女衣裝
2. WOTRJD02 - 麻布平服

1. WOLFKD50 - 巫女衣裝左手
2. WOLFJD02 - 麻布平服左手

1. WORFKD50 - 巫女衣裝右手
2. WORFJD02  ...
曹鐵 發表於 24-1-2010 09:27

但係搜尋WOHEHJ02會出左7-8個檔案出黎既-___-??
咁邊個先岩!?
其他都係有幾個....
姐係WOHEHJ02xxxx,WOHEHJ02xxxx .............果d
回復 支持 反對