查看: 62132|回復: 65
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Alien Vs Predator 2 異獸戰2(重生帖 人氣7000)

關閉 [複製鏈接]

Alien Vs Predator 2 異獸戰2

禁止年齡低過9 / 心臟病人士進行遊戲
這遊戲有大量 血腥/恐怖效果

圖片:

!!!!要用foxy 搜Avp2 and primal hunt di100幾萬kb既壓縮檔 di完和我解壓佢:lol
安裝方法: (請用心睇 因為好多步驟)

解壓左之後檔案受損but 5洗理
解壓左之後find 異形2映像檔
解壓[ PC-GAME] ALIENS vs. PREDATOR 2 - DVD
找 藍色既檔(得一個)
之後按 藍色檔 安裝
安到100%他會要求放入第一片請直接按"確定"就好不用理他 因為有 DVD
安完便去C:\Program Files\Fox\Aliens vs. Predator 2
用一個Sierra名既 檔   Upudate
將異形2免光碟入面所有野放在C:\Program Files\Fox\Aliens vs. Predator 2
avp2 覆蓋本身嘅Avp2(一定要 細a  大A 係 玩唔到的)
用avp2   玩得
---------種族----------
遊戲中有 3個種族:
異形狗種異形(速度)鐵血異形/異種(跳躍力)異形(正常)巨體異形(血量+防禦)
人類探險者軍官步隊
鐵血戰士  重裝鐵血戰士(血量+防禦)輕裝鐵血戰士(速+跳躍)鐵血戰士(正常)戰鬥鐵血戰士(多武器)
異形- game中最可怕的怪物 有 吸血力量 ,偷襲最強的種族,速度最快
手異形-吸人臉後生出異形但血就射2野就死
幼兒異形-會變做 不同的異形
異形,異種異形等等...
還有 女王!

人類-遊戲中 血量 最低的 角色,但不是 說是 最廢,因為佢可以用多種 武器,如大炮,機關槍,步槍,噴火機,
自動跟蹤 和 描準的 機關槍(敵人泥到 會 自動 指住佢 唔洗 動)

鐵血戰士-有超高技術的槍,刀,一野拿命既回力標(打異形 唔係咁好用),網(封住人 唔比動)等
--------------------------------
---------x-Fire------------
x-Fire 世界網上對戰系統
可和全世界人對戰
download位置
可和 全世界人玩 (韓,日,英,美,俄,香港,中國,台......)
x-Fire 是 專給  槍擊遊戲 連線 如:CS,異獸戰...
---------x-Fire------------
-------UpDate---------
後期-
出 樓主 技術 影片
出 各 角色的影片(影低樣子)
------UpDate---------
-------誤 avp病毒----
誤 avp病毒:
近日出現 名稱為 AVP 的病毒
這是 真的
但是,這不是 異獸戰 病毒
只是 巧合的名稱
所以不用 擔心 這不是 異獸戰病毒
-----------------------
-----單人遊戲秘技-----
異形2單人遊戲密技《資料片通用》.txt (1.87 KB, 下載次數: 6750)
-------------------------
Gamespy網上連線
download 既網 (上)

download後就%#!%##^ 之後開個Gamespy
之後就 係左面  my game 按自己既AVP2
入到個陣 有廣告就同我 close左佢
close 係右上角 綠色既X
之後入到去 右上角到  按
play xxxxplayer

入到場  如果無場就按 refresh list
想找 香港ser 就  係中間 找server 到
找server 既畫面 下面 有個 細細既x
之後按按佢
如果無 ja係無香港人開場
想 同返多d香港人 玩就玩 vlan 了
x-fire 係全世界(較lag)
gamespy 只係 英國 美國 一帶 既國家(小d lag)
vlan 係 台灣同香港(正常)

AJL Mod R2
安之前要 按  mod R1
http://aliensvspredator2.filefront.com/file/AJL_Modification;41508#Download     mod R1
安左R1 就安埋 R2啦

R2 既 download
http://aliensvspredator2.filefront.com/file/AJL_Modification_Patch;44548#Download

鐵血 同 異形 視覺變為 電影異獸戰 既視覺
仲有 人類既 夜視鏡 可以睇到 鐵血戰士 隱形
ja係  鐵血戰士 隱形會比 夜視鏡 睇到
咁人類 就唔會比鐵血 屈了

回復

我都有玩呀,不過呢排好似少左人上網玩
回復 支持 反對

好似好玩喎, 我e家下載緊,希望玩得到 , thx .
I appreciate your recommendation very much.
回復 支持 反對

我覺得幾正
做異獸個陣
個feel超正
回復 支持 反對

我玩過Demo都覺得唔錯
回復 支持 反對

我想問下點玩,我下載左入到game唔知點玩
行黎行去想唔知點,仲有d槍點有
唔係好識玩可唔可以整個教學
回復 支持 反對

我搵唔到呢個 Setup 系邊架- -?
回復 支持 反對

睇安裝 個 檔 藍色名 得一個 藍色名
就DI到
等陣出 X Fire 安裝
可以同全世界人 玩異獸戰 但會lag lag地 又唔會太lag
回復 支持 反對

我玩到啦~不過佢update要開D野咁係要開咩?
回復 支持 反對

啊,同人玩要 CD-KEY
一陣 比大家
無打 CD-KEY 係 不能同人連線 對戰
回復 支持 反對