打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇人覺得兵堡維京太廢 應改低殺敵升帝

你同你朋友慢慢試下啦^^

拖=封?
其實你見過蒙封哥未架?
1步3弓封哥德..都見唔小啦
有時候文明唔係一切架
你克人地某國家
人地都可以克返你某國家

仲有..做盾唔一定係要攻擊
用巡做盾既人都好多
盾係減低弓兵死亡..令弓兵殺更多人
用象..你出得慢..但係你多血
你出幾隻做盾..弓兵係後便射..都可以殺唔小
用哥..你出得快..但係你步防低
但係見到弓兵...你會衝埋去or盾...頂弓兵係王者
用維..可能真係出得慢..
但係你可以用佢黎頂兵...

如果你話維50升帝
哥德升帝要350
但係哥德對家4步..
咁樣公平咩??
兵堡係整果時...你估無人諗過呢樣野咩??
太多既假設..所以有時候唔整好過整..

整左又比人話bug
回復 支持 反對

你地之前唔係話4弓封哥德既咩
而家幾時變左1步3弓封哥:lol

唔傾計,要出街
回復 支持 反對

咁你要計個維出黎架嘛-.-"...

唔通維叫弓咩=.=...
回復 支持 反對

戰國算啦 =.=
無謂講咁多.
技術就係技術, 有 d 技術講憬冇用, 如果講有用既 「神乎奇技」呢四個字就唔會出來.

我咁講並唔係幫邊個, 而係位個人都有自己用得好既國家, 樓主你講兵堡, 就係兵堡, 點解冇啦啦 1打1 ?

如果講點試都係哥德 win 既, 咁就要睇下用果個係咩人, 如果未打已經打定輸數咁係唔係都會輸.

如果真係要打既, 冥域大門隨時歡迎你.
再以公平起見, 可以打三場, 各自主場一戰, 再用 樂古主場一戰, 以求公平, 雙方都冇得講因為「場」既問題.

如以上文字對閣下有所得罪, 請見諒.

冥域 小笨比 字
回復 支持 反對

維京真係好廢下  少血 少防 少攻 出得慢 行得慢     差唔多咩都食到佢
回復 支持 反對

原帖由 lesterchan 於 10-6-2008 04:32 PM 發表
維京真係好廢下  少血 少防 少攻 出得慢 行得慢     差唔多咩都食到佢

個look仲要唔得 把聲又難聽 見到佢就扯火[[onion_11]]
回復 支持 反對

原帖由 小笨比 於 10-6-2008 16:00 發表
戰國算啦 =.=
無謂講咁多.
技術就係技術, 有 d 技術講憬冇用, 如果講有用既 「神乎奇技」呢四個字就唔會出來.

我咁講並唔係幫邊個, 而係位個人都有自己用得好既國家, 樓主你講兵堡, 就係兵堡, 點解冇啦啦 1打1  ...

1打1??你唔好講到好似打杖咁
我只不過係叫你fd黎一場試下兵對兵
同埋我一開始只不過係話未帝的維京唔夠哥德打,你係唔係真係想同我試唔升帝既維京打哥德
唔係你所諗到既滅堡,村戰技術個d,如果你諗成咁,唔洗打啦....我輸比你啦ok?
我維京龜兵200隻,就算比你用日本你都攻唔入啦

就算係玩合作戰,你都仲未解釋得到維京做盾有咩特別之處
你不如同你d fd試下
不列+維 vs 不列+哥德 不列+阿茲 不列+塞特
睇下有冇一場係不列+維京贏
有人話維京升帝快有間諜
升帝殺敵人數 2000吉3500哈
維京100人 阿茲120 塞特110人
呢個檔特顯唔到維京升帝快既好處
呢個檔應該將維50 阿120 塞110
樂古兵堡
維100 阿120 塞特140
呢個檔都算好少少,但可唔可再好d
改為維70 阿120 塞140
咁樣維京先至叫做有返個好處
2000吉3500哈就話冇得改
但樂古兵堡,版主只要肯,就有得改
希望版主接受呢個建議吧

我冇咁得閒同你地冥域鬥氣,冇你地冥域咁好勝
不過你要搵我試野,冇問題

回復 支持 反對

我串d同你講都得啦..
邊個樂古兵堡第一呀
拜託..我地係好勝..就唔會咁好氣咁你打咁多字啦
無聊...同你討論又話人乜話人乜..
你開post得幾個人回
點解呀??因為你呢d咁既無聊低b問題..
佢地連應都廢事呀..知唔知呀?

你話改就改..咁叻你自己整啦
咁講多做咩..睇下d人接唔接受你個檔^^
回復 支持 反對

原帖由 冥域戰國最強 於 10-6-2008 21:52 發表
我串d同你講都得啦..
邊個樂古兵堡第一呀
拜託..我地係好勝..就唔會咁好氣咁你打咁多字啦
無聊...同你討論又話人乜話人乜..
你開post得幾個人回
點解呀??因為你呢d咁既無聊低b問題..
佢地連應都廢事呀..知唔知 ...

唔好扮正義ok?我知你一早就想串我
遲下又可能搵多d人黎串我tim,係你班冥域佬死要面扮哂正義

同埋唔該你唔好搵你自己d人同其他人比
你跟本冇資格用其他人既身分黎批評我
你冇資格代表其他人,你當你自己係邊位呀???
如果你覺得我呢個post低b,咁已經表露你黎呢個post唔係為左討論,而係因為你自己意氣用事
而改檔呢家野,要改真係好容易,將100改做50已經ok,5分鐘搞掂
但我唔會好似冥域咁改到有箭場又有徵兵囉,不過你地改檔我又唔覺得有問題,因為都係得你地自己隊玩返有人玩就得
但我就想樂古兵堡可以改,因為而家大部份人都係玩2000吉3500哈同樂古兵堡,我最想呢兩個檔既維京可以改下
希望版主可以參考一下我呢個建議,希望版主唔會好似冥域戰國咁當我低b[[bao_29]]
冥域戰國如果你仲覺得維京勁,唔該你可唔可以比d有更力既証據支持自己

回復 支持 反對

原帖由 sghsge 於 10-6-2008 22:33 發表

唔好扮正義ok?我知你一早就想串我
遲下又可能搵多d人黎串我tim,係你班冥域佬死要面扮哂正義

同埋唔該你唔好搵你自己d人同其他人比
你跟本冇資格用其他人既身分黎批評我
你冇資格代表其他人,你當你自己係邊位 ...

先生
我們玩人身攻擊帖嗎?
其實而家兵堡算公平
唔好因為d廢人唔識用維京而改左個兵堡
回復 支持 反對