打印 上一主題 下一主題
收起左側

好YEAH~~~

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:37 發表
理科全A GE人我相信唔會冇天資GE...

冇天資又唔會既..
不過真係講真個句
我認為我既天資一定冇我個d拎到6,7條A既同學高[[tk_35]]
我有個fd 拎左6A,
唔知係佢老吹定講真
佢話佢自己溫得好小書[[tk_35]]
成日都係訓覺[[tk_23]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]之比~ 於 7-8-2008 22:39 發表

冇天資又唔會既..
不過真係講真個句
我認為我既天資一定冇我個d拎到6,7條A既同學高[[tk_35]]
我有個fd 拎左6A,
唔知係佢老吹定講真
佢話佢自己溫得好小書[[tk_35]]
成日都係訓覺[[tk_23]]

呢種人要的去打靶...十個人咁講,九點九個人係扮晒野[[yoyo_167]]
上堂有訓教 GE人番屋企一定有溫書,我上CHEM堂成日訓的XDDD

回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:42 發表

呢種人要的去打靶...十個人咁講,九點九個人係扮晒野[[yoyo_167]]

條友好衰[[tk_35]]
未考CE之前,講明,
我同佢邊個EAS到,
要請埋其他fd 去hotel 食buffet架
但放左榜之後佢好似冇左件事咁[[tk_35]]
我同佢講,佢話比20蚊我去食早餐[[tk_35]]
回復 支持 反對

原帖由 HKwww 於 7-8-2008 22:34 發表
我開始聞到D火藥味...

不過我都好憎好艾力度呢類扮晒野GE人GE

火藥味關我咩事?[[tk_35]]
我冇扮野架, 係你多心之嘛[[tk_26]]

回復 支持 反對

原帖由 goodericdong 於 7-8-2008 23:36 發表

火藥味關我咩事?[[tk_35]]
我冇扮野架, 係你多心之嘛[[tk_26]]

我只係拎你做EG姐,擺左你上
回復 支持 反對

我...無一堂聽過書[[tk_30]]
如果我有天資就好[[tk_35]]
-----------------------------------
做同樣的事
               /-------->有天資--->A
上堂唔聽書---------->無天資--->B
                               /-------->有天資---->A
study leave成朝都打機---------->無天資--->B

這就是我呢d無天資ge人同有天資ge人ge分別

雖然我認為是衰在臨場表現[[tk_02]]但臨場處理壓力同集中也是一種天資,我無天資[[tk_15]]

回復 支持 反對

piyo^2你打機多過我啦[[tk_44]]
你話你一日打6個鐘 我3個鐘咋[[tk_28]]
其實係你唔夠努力[[tk_32]]
回復 支持 反對

原帖由 goodericdong 於 8-8-2008 07:15 發表
piyo^2你打機多過我啦[[tk_44]]
你話你一日打6個鐘 我3個鐘咋[[tk_28]]
其實係你唔夠努力[[tk_32]]

自己知自己事[[tk_20]]
以CE這個lv,,縱然我成個朝早都打機,但我覺得我的準備已充足得不能形容
是臨場的問題...mc全滅(math除外)[[tk_15]]
回復 支持 反對

係喎piyo^2你點解唔去報恆商?
你對商科咁有興趣, 而且個分都一定入到
回復 支持 反對

原帖由 goodericdong 於 8-8-2008 07:26 發表
係喎piyo^2你點解唔去報恆商?
你對商科咁有興趣, 而且個分都一定入到
quantitative finance requires pure math[[tk_03]]
回復 支持 反對