打印 上一主題 下一主題
收起左側

☆★☆★彩虹茶館◎第二十九間分店*遊戲維護的第五十五天★☆★☆

關閉 [複製鏈接]
吹眠學 1式   用大量文字 給kit06睡覺時都發夢時都要給我樂點 ~~令kit06不安
kit06快給我樂點 kit06快給我樂點.......................................
......................................................................................
kit06快給我樂點[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

又話之前開3個網先上到樂古- -?:lol
回復 支持 反對

= =冇人冇人 點好 點好= = [[yoyo_165]]
我發現原來我咁喜歡上彩虹樂古= =但係沒有人 咁我都 走人
kit06 連帖 不要扣我[[yoyo_164]]
回復 支持 反對

我仲係到:lol

宜家上樂古上得奈=之前點貼
回復 支持 反對

風哥= =原來 你在= =真是彩虹樂古的資深會員~~~[[yoyo_165]]
我想問吹水 可不可 連帖子 = =我頂多會連3個 比唔比我咁做kit06[[yoyo_140]]
回復 支持 反對

吹水區都係唔俾連貼

我玩樂古先半年- -'
回復 支持 反對

資深會員 是在樂古的知識足夠 ~~~先可以叫做資深 看你只玩了 6個月
都知到吹水地方 不可連帖子 可知你 是資深會員 ~~~ 快去做版主 ~~~ 之後加我樂點~~[[yoyo_165]]
回復 支持 反對

關咩事

俾你講到o曬咀

屈曬我機
回復 支持 反對

原帖由 water246855 於 7-8-2008 23:26 發表
風哥= =原來 你在= =真是彩虹樂古的資深會員~~~[[yoyo_165]]
我想問吹水 可不可 連帖子 = =我頂多會連3個 比唔比我咁做kit06[[yoyo_140]]
基本上唔允許
加上依家發帖都無分...
連帖反而俾人扣

寧願浪費少少時間去編輯
都唔好冒險
[[bao_27]]
回復 支持 反對

原帖由 *風之刃* 於 7-8-2008 23:35 發表
關咩事

俾你講到o曬咀

屈曬我機

= = sorry 不是屈你機
只想 風哥教下我點先在彩虹內玩得勁姐~~~ [[yoyo_156]]
回復 支持 反對