查看: 12437|回復: 78
打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主說明不恰當+不清楚(各位請入,已把這post放上了投訴區)

關閉 [複製鏈接]
你錯區-.-
心法你可post去資料庫/門派區 置頂已有說明
錯區會刪文

以上係來自
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3425402&extra=page%3D1
又資料庫,又門派區,到底要係那一個才是正確的區?

另外我想請問版主,其他區的版主是否錯區=刪post,那理由是什麼?
我記得上一次你係某個post裡說,,因為太多錯區post,,移動很煩,所以要刪post(那個post已被你del了)
別人開post要花費一定的時間一定的心思打一篇帖出來,一句錯區就要被刪?
你有沒有想過陂帖人的感受?相反,你是一個版主,執行版望職務是版主份內事,,如果怕煩,那你為何要做版主?
我個人認為,你這樣的處事手法,,終有一日沒有人再會在這個區發揮帖子

ps:我會影低呢個post,廢是比人無故刪post~.~

回復

支持  人地打成篇帖冇啦啦刪文 唔識移動呀???
怕煩就咪x做版主啦[[bao_36]]
回復 支持 反對

呢個post果個x月/悠x 係咁架啦 咁多區 都唔知邊個先岩 如果個post又講心法又講幫會又講寵
咁要post去邊 根本就不清不楚 扣人分就叻 轉貼d post 又耍講感想 冇個人感想又扣分
回復 支持 反對

依到個xx 不嬲都係咁- -- -
回復 支持 反對

支持~
我之前都有發post講過呢個問題..
不過全部都畀佢刪晒~
你刪post又要click, 轉post又要click咖啦,做乜要揀個咁蠢既方法?
你既然咁忙, 就唔好做版主la..你以為做版主好好玩喇?
咪鬼o係度再刪人地d心血post啦~

回復 支持 反對

唔知呀...我今次會將啲野影低哂...
回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 28-8-2008 12:35 發表
你錯區-.-
心法你可post去資料庫/門派區 置頂已有說明
錯區會刪文

以上係來自
http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3425402&extra=page%3D1
又資料庫,又門派區,到底要係那一個才是正確的區?

另外我 ...

其實呢~ 我睇到佢果句回復....
都覺得好有問題
一般正常情況係版主會將錯區post 移晒岩既區...
唔係版主專有既「移帖」功能黎做咩?

而且.... 資料區唔係放d資訊性既野?
「心法高技能低」大家都未證實到係設定還是bug...
樓主先拎出黎討論....

唉唉~~
你地講版主有問題我本身都唔信...
不過今朝去其他og版 既睇過....
有d 版主又真係好好多~~
回復 支持 反對

咪係囉..人地上黎都係問野姐..錯區都唔洗del post呀?

煩就咪鬼做版主啦你!
回復 支持 反對

(mp1)悠月真係好XYZ(←此句不宜翻譯)

怕煩就咪X做版主啦~~X
回復 支持 反對

@@ 我想問...另一個天龍版版主「開不了口」去左邊?
回復 支持 反對