打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有冇收到考試局 SMS / E-mail

應該真既...HKEAA個網都有類似既野
http://www.hkeaa.edu.hk/DocLibra ... eFlu20090502Chi.pdf
回復

我無收到 , 有無問題的說?
回復

一切HKEA官網作準啦.唔好亂信謠傳.
回復

我冇收過WOR~
回復

我收唔到WOW
回復

我成日收

Your account has been blocked due to numerous invalid login attempts. You will be unable to send and receive funds until your account has been activated.

Click here to remove block from your account:

http://www.libertyreserve.com/en ... &action=unblock

Failing to unblock your account will result temporary account suspension.

Sincerely,
Liberty Reserve Customer Service

唔知乜事,我仲要係無ACC=。=
回復

如果我無估錯,樓主應該有考中史,對嗎?
以我所知,有考中史考生,又有填手提電話或e mail的人,都會收到SMS,
有人收到,有人收唔到係正常。

始終十萬幾個考生,無可能人人收到。
最緊要真係上網,睇電視知清楚。
回復

我收唔到WOR~-0-佢又會知你TEL&E-MAIL 既,真係奇!
回復

我都收唔到
不過真同假都好
都係叫人小心豬流感姐 又冇咩影響
又唔係存心玩HKEAA咁
係真既代表HKEAA send得慢
係假既代表HKEAA都廢事理
回復

我種未收到wo~?
回復