查看: 5308|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 其實如果真係完全轉哂去BF真係幾大鑊...可以點守住帳號?

岩岩見到官方出左消息話就黎全部AC都要轉哂去BF
但係宜家BF有幾"安全",大家心照
我自己個BF ac一直帳號密碼得自己一個人知
但係我翻查番大事紀
總係見到成日有人係度撞緊我個AC同埋密碼
只不過因為我AC個密碼 set得夠難,所以佢一直都撞唔到入去
但係老實講我真係幾擔心我個帳戶安全...
原本GASH都算係一個幾安全既平台(?)
不過宜家連GASH都要被淘汰,轉哂去BF
我諗真係非常之大鑊...

認真一問...其實用BF有冇咩辦法可以防止到自己個ac比人爆?
我聽聞唔知有D咩手機鎖/通訊鎖,但我都唔知乜野黎
又唔識去較...
請問係咪真係有用?而呢D鎖又可以點整?

我真係好驚自己個AC比人爆
話哂都放左好多錢落去
我唔想千年道行一朝喪...
回復

退出CSO揮手

他X的抹殺我選擇的權利,明明好地地有得揀gash/bf,而家又迫人轉哂
回復 支持 反對

退出CSO揮手

他X的抹殺我選擇的權利,明明好地地有得揀gash/bf,而家又迫人轉哂 ...
yikhei1 發表於 16-5-2013 13:27

其實我暫時未打算退出住
因為我仲留有一絲希望
希望有辦法可以守住個帳號
回復 支持 反對

打死我都唔升,最多玩 樂古會員:raymond268隻ac囉
回復 支持 反對

打死我都唔升,最多玩 樂古會員:raymond268隻ac囉
yikhei1 發表於 16-5-2013 13:30

你都起碼仲係GASH
但我係後期一開始申請已經係BF
一早走唔甩...唉...
回復 支持 反對

你都起碼仲係GASH
但我係後期一開始申請已經係BF
一早走唔甩...唉... ...
freddy1614 發表於 16-5-2013 13:32

東家唔打咪打西家

呢個世界唔係得佢1隻射擊online game

雖然由頭玩起會辛苦,但好過比人昆完之後得不償失

BF4 我來了,GT6我來了(投向playstation的懷抱XD)
回復 支持 反對

東家唔打咪打西家

呢個世界唔係得佢1隻射擊online game

雖然由頭玩起會辛苦,但好過比人昆完 ...
yikhei1 發表於 16-5-2013 13:42

唉...game本質暫時對我黎講唔係好重要
我只係唔想我辛苦投放左咁多錢落去,一夜之間就比人燒光

話說我都想話投向PS懷抱
因為我之前成日上網煲人地玩戰國BASARA既gameplay
煲到好想玩,好想買部PS3
加上下年年頭BASARA出到第4代...好想快D買...
回復 支持 反對

唉...game本質暫時對我黎講唔係好重要
我只係唔想我辛苦投放左咁多錢落去,一夜之間就比人燒光

話說 ...
freddy1614 發表於 16-5-2013 13:43

至少你曾經開心過
巴哈都有唔少人因為bf呢舊垃圾而失去左AC

若果真係想保障自己,我真心建議唔好升,呢舊野真係害人不淺...

升完比人爆AC仲慘過唔升
回復 支持 反對

至少你曾經開心過
巴哈都有唔少人因為bf呢舊垃圾而失去左AC

若果真係想保障自己,我真心建議唔好升, ...
yikhei1 發表於 16-5-2013 13:46

問題係我一開始已經冇得揀....
回復 支持 反對

有D人個gash ac 無身份證,或者搵唔返,或者亂打,佢地唔知點升BF呢?
回復 支持 反對