打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 其實如果真係完全轉哂去BF真係幾大鑊...可以點守住帳號?

總係見到成日有人係度撞緊我個AC同埋密碼
freddy1614 發表於 16-5-2013 01:25 PM

哈哈,我都係,已經見過好幾次
    之前用開8位數字密碼,俾人入我bf ac轉走左幾百點
    之後即刻轉左個廿位密碼再加埋個極唔方便既通訊鎖先叫做放心D
    (其實之後重見到有人係到撞密碼不過fail左)
    而且我一入點就即刻用哂佢,咁就冇問題啦
    p.s 果個唔知係叫手機定通訊鎖係你要用你自己個電話號碼打去佢俾你既號碼
    再跟佢個電話錄音指示做就會解鎖你個BF AC 一分鐘(好似),一分鐘之後就會鎖番
    應該幾安全既,煩就煩在每次入BF AC都要咁做
    睇你想安全定方便D la
回復 支持 反對

有D人個gash ac 無身份證,或者搵唔返,或者亂打,佢地唔知點升BF呢?
z888888 發表於 16-5-2013 14:16

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
若閣下在升級過程中忘記身份證字號,
可親臨本公司提供兩組儲值時間須在申請日期二個星期或之前的GASH實體點數卡 或
i-GASH 的卡片序號及上線儲值密碼或使用網路付費購點月結單紀錄。
客服人員會替您查詢GASH帳號登記的身份證及即場進行帳號升級。

為您服務的客服人員編號為1110。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!

P.S. 我唔明佢紅字up緊乜
有無神手解答
回復 支持 反對

提供兩組儲值時間須在申請日期二個星期或之前的GASH實體點數卡 或
i-GASH 的卡片序號及上線儲值密碼或使用網路付費購點月結單紀錄。
客服人員會替您查詢GASH帳號登記的身份證及即場進行帳號升級。

yikhei1 發表於 16-5-2013 03:24 PM

照字面解就係叫你俾番你有儲過點入呢個ac既證明佢睇,
    等佢知你係呢個ac既擁有人先幫你升級
回復 支持 反對

照字面解就係叫你俾番你有儲過點入呢個ac既證明佢睇,
    等佢知你係呢個ac既擁有人先幫你升級 ...
ZoMble乂幻月 發表於 16-5-2013 15:43

咩叫申請日期二個星期或之前
回復 支持 反對

咩叫申請日期二個星期或之前
yikhei1 發表於 16-5-2013 03:45 PM

我諗佢係想講查詢日期掛
回復 支持 反對

哈哈,我都係,已經見過好幾次
    之前用開8位數字密碼,俾人入我bf ac轉走左幾百點
    之後即刻轉 ...
ZoMble乂幻月 發表於 16-5-2013 15:14

我個人都係希望會安全D好
反正我又唔係成日都要上BF
係間唔中先上去check下
咁睇黎搞通訊鎖係幾好...
回復 支持 反對

通訊鎖
回復 支持 反對

橙仔有冇考慮到有d唔記得身份證升唔到bf迫住要用gash黎玩既玩家先?
佢地玩唔到等於你地小左批客喎
回復 支持 反對

完全唔識升級,簡直系趕絕玩家
回復 支持 反對

橙仔有冇考慮到有d唔記得身份證升唔到bf迫住要用gash黎玩既玩家先?
佢地玩唔到等於你地小左批客喎 ...
tomy09 發表於 16-5-2013 16:12

真心想知你識唔識爬文...2頁都懶得睇zzzz

親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
若閣下在升級過程中忘記身份證字號,
可親臨本公司提供兩組儲值時間須在申請日期二個星期或之前的GASH實體點數卡 或

為您服務的客服人員編號為1110。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!
回復 支持 反對