樓主: peter1997657
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於Skull-8的實用

嘛我認為先唔好討論Charlie1012佢既講法
不過講真試槍有時用江姜瑪莉或者庫卡比較好 個頭大粒少少易爆D
我用銀刃瞄頭插隻一般屍王頭唔爆頭呢下勁HURT…而且有時CSO顯示會有BUG就係假設一隻掛緊機既雷比亞向東邊望 而你係第2個方向射佢 會顯示佢係望住你呢邊(一般屍、雷比亞我都有試過 唔知大家有冇試過) 結果我射佢個頭D彈MISS哂 但打佢膊頭就爆左佢頭 所以可能會係顯示既問題 或者屍王生得畸形既問題佢爆唔到頭 試下搵庫卡或者瑪莉
另外行得太近即使望住個頭都係計打中胸 可以試下零距離叫隻一般屍蹲下 對住佢心口劈一下試試講個實用性…見人見智啦 冇戰斧既話買黎玩下都好既雖然好似話唔太勁爆頭扣2千~3千幾4千
但都有顯示會扣成萬2
回復 支持 反對

6技根本對近武冇效 你咁問其實唔熟果個會唔會係你?
Charlie1012 發表於 7-7-2013 07:25

開精準 電鋸右鍵爆到頭喎 點計?
回復 支持 反對

回復  alex159478236

條友之前又係死唔認錯
    俾人狂插佢死雞撐飯蓋
    由455樓開始睇
     ...
ZoMble乂幻月 發表於 7-7-2013 20:50

唉又係佢 上次變左無頭冤案,比佢甩到身 點知又重蹈覆轍 佢真係有咩錯但死都要搵藉口
回復 支持 反對

唉又係佢 上次變左無頭冤案,比佢甩到身 點知又重蹈覆轍 佢真係有咩錯但死都要搵藉口 ...
Cavalier 發表於 7-7-2013 11:06 PM

呢條友,每次有人話親佢,明明自己有錯都要係到死撐,打埋一堆垃圾黎扯開話題
    俾人指出佢既錯處又要係到話人誤導佢,打埋D垃圾比喻
    唉,唔想多講
回復 支持 反對

開精準 電鋸右鍵爆到頭喎 點計?
粉皮一塊 發表於 7-7-2013 22:49

電鋸好似唔屬於近戰武器個part架wo.....
回復 支持 反對

我一把金鑰  一把巨斧
駛鬼要把呃錢野a_a
回復 支持 反對

嘛我認為先唔好討論Charlie1012佢既講法
不過講真試槍有時用江姜瑪莉或者庫卡比較好 個頭大粒少少易爆D
我用銀刃瞄頭插隻一般屍王頭唔爆頭呢下勁HURT…而且有時CSO顯示會有BUG就係假設一隻掛緊機既雷比亞向東邊望 而你係第2個方向射佢 會顯示佢係望住你呢邊(一般屍、雷比亞我都有試過 唔知大家有冇試過) 結果我射佢個頭D彈MISS哂 但打佢膊頭就爆左佢頭 所以可能會係顯示既問題 或者屍王生得畸形既問題佢爆唔到頭 試下搵庫卡或者瑪莉
另外行得太近即使望住個頭都係計打中胸 可以試下零距離叫隻一般屍蹲下 對住佢心口劈一下試試講個實用性…見人見智啦 冇戰斧既話買黎玩下都好既雖然好似話唔太勁爆頭扣2千~3千幾4千
但都有顯示會扣成萬2
of2jp3kb9 發表於 7-7-2013 22:17

我試槍果陣 果個人就係用庫卡
所有殭屍個頭位我都清楚 我用巨斧係一定爆到頭
但sk8 本身就係sk7同sk9的結合 我用sk9的使用方式去用sk8 咁有咩問題?
既然sk8只係將sk9加落sk7到 佢表面上係新槍 係其實只係舊槍改版而成
咁玩家當左sk8右鍵係巨斧咁打根本係正常

唉又係佢 上次變左無頭冤案,比佢甩到身 點知又重蹈覆轍 佢真係有咩錯但死都要搵藉口 ...
Cavalier 發表於 7-7-2013 23:06

首先.上次係版主認為已經變成罵戰 警告我地停止 後果可能係扣分或禁言
最後我亦都有幾個提議 但唔會再係強化專區果度同你地糾纏
因為強化專區唔係比人對峙 你咁想繼續下去 我都冇辦法,一定陪你
你同ZoMble乂幻月都應該知我game名 不過我想問你game名是什麼?

呢條友,每次有人話親佢,明明自己有錯都要係到死撐,打埋一堆垃圾黎扯開話題
    俾人指出佢既錯處又要係到話人誤導佢,打埋D垃圾比喻
    唉,唔想多講
幻月 發表於 8-7-2013 00:57

我冇扯開話題 一直講用sk8打屍
而且我係話隻game有漏洞 事實係有  唔係針對指出我果個人
誤導的確係事實
點解我爆到頭就=-6 爆唔到頭就=技術問題? 呢個論點誰都不會服
而且我叫個人企係到比我打 我瞄住佢個頭 按攻擊 咁都有分技術?
如果對方係一隻掛機普屍王 情況就唔同

不過呢件事我最後決定認罪
既然大家有片有圖為証  証明sk8右鍵係爆到頭
咁的確係我之前未試清楚就出post 一切係我疏忽
如果構成導誤 我就向大家道歉

而上次果件事 我立場仍然不變
回復 支持 反對

回復 8# Charlie1012

sk8 我覺得好易爆頭
回復 支持 反對

入手左離子槍 光劍同SK8  光劍唔評 但肯定爆唔到屍頭
離子槍打屍3 開精準都爆唔到頭
SK8就更廢 右鍵爆唔到 ...
Charlie1012 發表於 4-7-2013 10:42

擺明你人問題啦..我買左SK8屍場實戰試劈開刀第一劈已爆左隻莎拉頭-.-
記住係實戰..
回復 支持 反對

擺明你人問題啦..我買左SK8屍場實戰試劈開刀第一劈已爆左隻莎拉頭-.-
記住係實戰.. ...
gary0723 發表於 15-7-2013 11:40

我之前已經承認有疏忽同澄清左成件事的經過
你引用我第一個回覆?有乜用? 你說的別人已經說過
再者你話爆到頭 你當時的對手是什麼?
你可以假設我同你角色對調 結果會係同你預期一樣?
當時我打的殭屍是(不能爆頭) 誰都無法保証當時在場就絕對能夠爆頭
回復 支持 反對