打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [巨商] 新聊天室2016 歡迎刷水 支持再支持 繼續加推

其實好多問題 52 GOOGLE YOUTUBE 韓討(唔識韓文可以google translate撞下字)
可以搵到答案 ...
魔界幻龍 發表於 30-3-2016 18:41

吹水區黎架bo
唔問得野?唔洗句句疾著哂既...
我上google搵,全部舊資料
同埋我要賽2既資料多......
賽3我無乜問題
回復 支持 反對

系,打得快吾快,睇裝睇等睇數值啦==昌3攻力hit數比賽多,範圍細如果都低攻,相信無人會玩
回復 支持 反對

@@伏袋真係好伏,2000點都垃圾
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

係.賽3我無玩過..淨睇過片..睇到打強怪相對昌3比較吃力.不過都唔太了解.有錯還請師兄指教..昌3就食中岩位.1下攻力可以超有力.過萬咁扣唔野少..神一般
回復 支持 反對

回復  魔界幻龍

係.賽3我無玩過..淨睇過片..睇到打強怪相對昌3比較吃力.不過都唔太了解.有錯還請師兄指 ...
ychych00 發表於 30-3-2016 19:49

我有隻無想300昌3..齊裝
岩岩去打冰樹,最快都要20秒一場= =慢到癡線
但有人話花3 無無想,15秒左右都完到= =........
聽完我真心覺得昌3廢
到左e家,我都唔覺得隻昌勁= =
回復 支持 反對

回復 20# waq

如果條龍飛快D就唔同曬
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

俾你FAKE左.你引錯人答-,-15#.你引左我16#
回復 支持 反對

回復 21# 魔界幻龍

我覺得至富冇金銀門咁伏==⋯但金銀好玩好多 一下一下開個到爽死
回復 支持 反對

回復  waq
可以問問題,但係有D問題,只要GOOGLE打個KEY WORD就有答案
何必做伸手黨
學齋巴.哈,有咩問題爬 ...
魔界幻龍 發表於 30-3-2016 19:25

我對賽2威力有問題係因為 好多舊2轉威力都改強左<唔記得幾時>
我真心唔想帶隻賽2吸到190= =.....<可以的話我0願打食魂or悶達升...>
賽3 我更加未用過= =剩係收左隻無想300 200陰= =
早排雙經煲完隻昌<升無想300+ 160兵仔轉180帥1 人手升昌2 190>
e家連吸隻花1 都無心機= =
停留左係162 lv既階段...苦等雙經先再升
回復 支持 反對

回復 25# waq

升LV睇耐性-,-雖然2家怪多經驗又多好升左..試下打唔同怪升.或者無咁悶..唔好咁局限.得閒又打下寶,,話唔埋有收穫
回復 支持 反對