打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解一個垃圾代理會有咁多人仲玩緊?

有錢你買左間playwith好過啦

而家我玩番都係想過下癮 始終細細個開始玩
比錢其實冇乜所謂 最緊要滿足到自己
回復 支持 反對

ko59595 發表於 14-10-2016 00:03
講得岩 夠疊水 一條友都夠做啦 仲黎樂古搵人

可能佢諗住人多可以一齊上去凶佢
回復 支持 反對

ko59595 發表於 13-10-2016 19:52
版主暗示人地垃圾

是我有口誤
我意思是,首先你要令1000人確定你強過垃圾代理
回復 支持 反對

一黑一白 發表於 13-10-2016 22:18
樓主你個名
究竟知唔知咩叫代理權?
比你搵到1000條友又點

補充,蘋果搶手機網頁不只一次出大問題
回復 支持 反對

淚無情 發表於 13-10-2016 23:26
前提你要有錢。。。搵1000人出黎傾有咩作為 廠商得鬼閒理你  。。。首要 你去搵周公啦 都未訓完 發下個夢先 ...

1000人…我估目的在夾錢
回復 支持 反對

foolruner 發表於 14-10-2016 09:37
1000人…我估目的在夾錢

我當代理100萬 每人夾1000蚊比佢 重要唔知佢訓醒未 然後人地重要賤價比你代理
成功既機率大概87%
回復 支持 反對

你發現左用C++黎開發架?
回復 支持 反對

首先 有源碼 家陣可以用gs黎控制。學下野先同我吹技術野 c有分好多種 只係語法 唔用, 基本logic 咪又係同oc Java 一樣 , 查下底先啦 唔通我識lua vc  都同你講咩傻豬。
回復 支持 反對

請問咩Cs degree 呢? 冇既 還是別討論技術上問題, 唔係話冇degree就冇資格講, 不過睇你純player 最多咪上網望下 知有呢個名詞就好似好威咁, 年輕人, 醒啦,  上面提到咩IT公司多人, 嗱 同你地講啦, 代理請既人 只係客服 同 行政 技術? 人地比左錢代理 緊係咩都彈去原廠啦, 仲同你請支軍隊出黎? 用下腦先
回復 支持 反對

1000人只係用黎集資投代理, 我本身都比左幾個建議官方去封 點怪, 秒怪,  點怪最主要係佢團隊 改左自動成組人入戰先有既功能。可以將人設定距離不多於3X3位置去限制 點寫? 將佢個sc battle 加囉, 咪同我講咩你識唔識, 我識多過你地就是了。 秒怪, 點解會有? 因為佢入戰係行客戶端, 唔洗經server side囉, 只係完戰 先回傳資料比server 點改? 唔洗我教掛?。以小弟所見, 不少人比左錢玩, 家陣出黎護主

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
foolruner -20 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對