打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 究竟幾多人識簡岩著裝備

小妍~ 發表於 9-5-2017 23:32
其實又唔會話無野玩既

即使你全陣完美250, 信用149

玩得太耐,你都見我玩左幾耐,想玩D野都玩晒,想升既野都升晒
依家真係上線等30分鐘OFF
重點都係有其他野玩仲吸引啦,依家上去玩巨商好似同食野咁
有更好既選擇,正常人沒理由選差個個
回復 支持 反對

ko59595 發表於 10-5-2017 01:19
首先要強調一點 冰樹區如果無人搶怪 我認為係最好升既地方之一 前提係你有方法唔容易比人冰
如果你目標係 ...

都有加倍,但沒打手咁明顯咁解,加倍左經都係多D,好過沒
雙經都係自己打怪多好多經
回復 支持 反對

terry199727 發表於 10-5-2017 03:22
我唔係好知你係想'療交ai'定點
anyways 我打就冰肥黑肥升ge (2隊起)
打咁耐都未試過有咩問題

重點係你講左句除左蒙古之外,其他怪唔洗死啦,大把地方你都要食土啦,就咁講日本先祖射都射死你
一係就一隊,一係就有機會死
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 10-5-2017 03:53
我諗樓主想帶出一點係"抗性平均比抗性集中更好"
明女全智著天照有無問題?
答案係無問題+有問題

多謝你明我意思  不過我仲想講多樣野 其實法攻果類怪 冰樹冰肥真係唔多痛 組個新手1轉主角 佢有著鬼海套已經保到佢不死 相反後期果堆 物攻法攻都有 物攻技能果類玩到金巨頂LV都唔係咁易坦得住
回復 支持 反對

咁我又無興趣同你嘈既 咁如果你目標係打1-2隊既 咁真係無問題 可能唔洗著裝都仲得 巨商係好多玩法既 你可以封冰卡怪
不過我都係想帶出 你二百幾魔抗 同一百幾魔抗 咪又係頂到冰樹 點解唔投資D去抗性去物理到
加上我真係未見過人玩明女全智 你仲要係用祝斧既
回復 支持 反對

各有各睇法, 各有各玩法
回復 支持 反對

其實一直都有提倡,甚至我一向說除某小部分兵(燒雀天、青龍、智龜天、虎天、印象)外,全部都用天王套即可

有時選擇也不一定全部以抗性為基準,例如有些魔力嚴重不足的兵,就會選平衡又高智的天王套
回復 支持 反對

請問百幾魔抗真係夠頂到冰樹?
我~150%魔抗打武鬥蜘蛛如果一入場係隔離都比佢幾野噴死(有台柱)
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 10-5-2017 10:10
重點係你講左句除左蒙古之外,其他怪唔洗死啦,大把地方你都要食土啦,就咁講日本先祖射都射死你
一係就一隊 ...

小朋友讀過書未 識唔識睇中文?
洗唔洗我帶你升下lv學下中文? lol
回復 支持 反對

ko59595 發表於 10-5-2017 17:09
咁我又無興趣同你嘈既 咁如果你目標係打1-2隊既 咁真係無問題 可能唔洗著裝都仲得 巨商係好多玩法既 你 ...

全智就因為我之前想試用拐杖升升左一輪無癮又費是轉返
見升lv死唔去就懶得轉返
返返去升lv打幾多隊ge問題
有問題ge隨時係我online ge時候打比你睇 唔係好明點解咁執著話我係1隊隊打lol
回復 支持 反對